Chateau Champigny

Een oase van rust in het hart van Frankrijk
En tout tranquillité dans le centre de la France.

Accomodatie

Champigny biedt u momenteel 6 gastenkamers, waaronder één familiekamer en één familie suite, eenvoudig maar comfortabel en sfeervol ingericht.

In overleg met uw gastvrouw kunt u intekenen voor de table d'hotes, een viergangenmenu, geserveerd in de sfeervolle eetzaal.

Niets is verplicht.

U mag heerlijk luieren bij het zwembad (10 bij 5 meter groot), de stilte opzoeken in de kapel of er heerlijk op uit trekken.

De directe omgeving leent zich uitstekend om te picknicken en lange wandelingen te maken, bijvoorbeeld in het nabij gelegen Forêt de Tronçais.

Ook een uitstapje naar één van de karakteristieke stadjes in de omgeving, één of meerdere dagen golfen of het bezoeken van de karakteristieke château’s in het Pays des Bourbons behoort tot de mogelijkheden.
Wilt u misschien paardrijden of vissen, ook dat kan in de buurt van Champigny.

’s Avonds kunt u genieten met een boek in de bibliotheek. Bovendien kunt u, met uw eigen laptop of tablet, gebruik maken van het internet via WIFI.

Uw gastvrouw, Carin Schonhage, zal er voor zorgen dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk verloopt.
U kunt bij haar terecht met al uw vragen en binnen de mogelijkheden zal zij ervoor zorgen dat aan uw wensen tegemoet gekomen wordt.